Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 20 2003

Για να δούμε ”άσπρη μέρα” δε φτάνει να...χιονίζει

”Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τώρα τελευταία οι αρχές έχουν αρχίσει να γίνονται λίγο πιο... ”περιεκτικές” στα ερωτήματα που απευθύνουν προς τις εισηγμένες εταιρίες”, γράφαμε σε προηγούμενο σχόλιο, προσθέτοντας ότι... η κινητοποίηση, όταν πλέον οι εταιρίες έχουν φτάσει κοντά στο σημείο ”μηδέν”, μάλλον είναι ”δώρον άδωρο”.

Είναι γεγονός ότι οι αρχές έχουν ήδη στείλει επιστολές προς όλες τις υπό επιτήρηση εταιρίες, ζητώντας να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα... τεκταινόμενα.

Αλλωστε οι περισσότερες επιτηρούμενες κοντεύνουν να... μουχλιάσουν παραμένοντας έως και... χρόνια(!) στην κατηγορία, χωρίς ουσιαστικά δείγματα ανάκαμψης.

Ωστόσο, το ζητούμενο- και επιμένουμε σε αυτό- είναι να γίνουν συγκεκριμένες, σκληρές, ερωτήσεις για καθυστερούμενες υποχρεώσεις, δάνεια, τυχόν δυσμενή στοιχεία κ.λ.π. και σε μια σειρά μη-επιτηρούμενων εισηγμένων, που εμφανέστατα παραπαίουν.

Αν δεν γίνει αυτό, κι αν δεν επιβληθούν επιτέλους ΚΥΡΩΣΕΙΣ σε όσους είτε κοροϊδεύουν συστηματικά τις αρχές με απαντήσεις που άνετα μπορούν να χαρακτηριστούν... ”περιπαικτικές”, είτε απαξιούν να ενημερώσουν για σημαντικά (προφανώς δυσμενή) εταιρικά γεγονότα, άσπρη μέρα στη Σοφοκλέους, δύσκολα θα δούμε, όσο κι αν... χιονίζει!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v