Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 18 2003

Το ”πρόβλημα” της Κεραμείας Αλλατίνη

Ο Χαμαιλέων οφείλει να ομολογήσει ότι δεν πολυκατάλαβε την απάντηση της Κεραμεία Αλλατίνη προς το ΧΑ σε ό,τι αφορά στην πορεία των εργασιών και των αποτελεσμάτων της.

Βλέπετε, ένα μεγάλο μέρος της απάντησης αυτής (την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στις σελίδες των χρηματιστηριακών ανακοινώσεων του euro2day.gr, ή και μέσω του κωδικού μετοχής) είναι αφιερωμένο στην προσπάθεια εξήγησης των δυσμενών αποτελεσμάτων του 2002. Ετσι, γίνεται μνεία των θετικών προοπτικών που έχει η παραγωγική δραστηριότητα για το 2003, με ομολογουμένως αρκετά πειστικό τρόπο.

Στη συνέχεια όμως υπάρχει η εξής παρατήρηση, η οποία έρχεται να ανατρέψει τις ανωτέρω εντυπώσεις:

”Η Διοίκηση της εταιρείας προβληματίζεται ως προς το μέλλον του βιομηχανικού κλάδου της κεραμείας και σε περίπτωση μη ανάκαμψης των αποτελεσμάτων του κλάδου αυτού, ερευνά την πιθανότητα απόσχισης του βιομηχανικού κλάδου εκτός του κόλπου της εταιρείας”.

Τι να πιστέψει λοιπόν ο Χαμαιλέων; Το πρώτο ή το δεύτερο σκέλος της απάντησης; Θα ανακάμψει ή οχι ο βιομηχανικός κλάδος, ο οποίος μάλιστα λειτουργεί πλέον σε καινούργια μονάδα; Ιδού το... πρόβλημα!!

Οσο για τις σημειώσεις των ορκωτών... μπόλικες οι αράδες επί των οποίων τοποθετείται η εταιρία.

Ενδιαφέρον πάντως έχει και ένα ακόμη στοιχείο. Το ύψος των 72 εκατ. ευρώ, στο οποίο έφτασε η πρόσφατη εκτίμηση της αξίας των ακινήτων της από τη ”Δανός και Συνεργάτες”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v