Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 9 2008

ΤΕΓΟ: Η ώρα των... "χρυσών κινήσεων"

ΤΕΓΟ: Η ώρα των... χρυσών κινήσεων
Μετά τις παρατεταμένες διακοπές («λόγω Πάσχα») στο Κυπαρίσσι, επέστρεψε στα των επιχειρηματικών της δρώμενων η διευθύνουσα σύμβουλος της εισηγμένης Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε. («Ελευθεροτυπία») κ. Μάνια Τεγοπούλου.

Όπου, μετά διήμερον από την επιστροφή της, ξαναζωντάνεψε η μετοχή (που όπως είδαμε στο ταμπλό είχε πάει κι αυτή για πασχαλινή... αγρανάπαυση) και χθες σε μια ελαφρώς ανοδική συνεδρίαση ανέκαμψε κατά 2,56% (στα 2 ευρώ) με αξιοσημείωτο όγκο συναλλαγών (104 χιλιάδες μετοχές).

Βέβαια, προγήθηκαν συναντήσεις με τον οικονομικό σύμβουλο (Deloitte) και το γενικό συμπέρασμα που προέκυψε είναι ότι το «μαγαζί» είναι σε πλήρη ετοιμότητα και καθ' όλα εντάξει, για να μπουν σε εξέλιξη οι επόμενες κινήσεις.

Επειδή ο Χαμαιλέων δεν θέλει να σας κουράσει, σας παραπέμπει γι' αυτές στη σχετική αρθρογραφία του site. Δημόσια πρόταση, πώληση σε συνέχεια της «Χρυσής Ευκαιρίας» κ.λπ.

Πέσαμε ολίγον έξω μεν στα χρονικά σημεία του deal (δεν φανταζόμασταν ότι θα προηγούντο διακοπές διαρκείας), αλλά σημασία έχει να ξέρετε ότι ο Χαμαιλέων διαθέτει οξεία... όσφρηση για να καταλαβαίνει όταν τρέχει κάτι. 

Είναι θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v