Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 18 2008

Τι πήραν τα αφτιά μας για ΧΑΤΖΚ και Σφακιανάκη

Τι πήραν τα αφτιά μας για ΧΑΤΖΚ και Σφακιανάκη
ΣΦΑ: Επανέρχονται τα δημοσιεύματα για πρόθεση διάθεσης μετοχών (πακέτο της τάξης του 10%) όταν βελτιωθεί η χρηματιστηριακή συγκυρία.

Η σχετική πρόθεση διάθεσης πακέτου μετοχών υπάρχει από τα τέλη του 2007. Από τότε, όμως, τα σχέδια έχουν... αναπροσαρμοστεί αρκετές φορές.

Αρχικά ΕΠΕΥ τέως τραπεζίτη, η οποία φερόταν να λειτουργεί ως άτυπος σύμβουλος της εισηγμένης, ανέφερε σε εγχώρια θεσμικά χαρτοφυλάκια -κάποια εκ των οποίων πήραν θέση στον τίτλο- ότι σχεδιάζεται placement με τη Citigroup.

Μετά τα δημοσιεύματα... υποκατέστησαν τη Citi με τη Sal Oppenheim, οι Γερμανοί και εν Ελλάδι συνεργάτες τους όμως το διέψευσαν πάραυτα. Τώρα μάλλον επιχειρείται ανάμιξη της... Deutsche Bank.

Χαρτοφυλάκιο της οποίας φέρεται να είναι ο αγοραστής του πακέτου που άλλαξε χέρια πρόσφατα.

Να πούλησε η ΑΕΠΕΥ του τέως τραπεζίτη;

---------------------------------------------------

ΧΑΤΖΚ: Η αύξηση κεφαλαίου με καταβολή μετρητών ολοκληρώθηκε. Και τώρα μένει να δούμε το περιεχόμενο του προγράμματος αναδιάρθρωσης της εταιρίας.

Κύκλοι της αγοράς υποστηρίζουν πως μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένονται... σημαντικές ανακοινώσεις κι ότι η διοίκηση της εταιρίας δεν θα διστάσει να φτάσει "το μαχαίρι μέχρι το κόκαλο", προκειμένου οι ζημιογόνες δραστηριότητες να σταματήσουν…

Αυτά με τα μαχαίρια, όταν έχουν ουσία, συνήθως αφορούν σε διακοπή δραστηριοτήτων, λέει η... πείρα μας.
 
Κατά τα λοιπά, ευτυχώς που η Sprider πετάει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v