Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 7 2008

Γιατί πιέζονται ΟΤΕ, Εθνική και ΕΧΑΕ

Γιατί πιέζονται ΟΤΕ, Εθνική και ΕΧΑΕ
ΟΤΕ: Μάχη αγοραστών - πωλητή είχαμε χθες στον τίτλο του Οργανισμού. Η ύπαρξη μεθοδικού πωλητή έγινε ορατή από την έναρξη της συνεδρίασης και πιστοποιήθηκε από την ενίσχυση της προσφοράς στα ενδοσυνεδριακά υψηλά.

Οι αγοραστές των τελευταίων ημερών συνειδητοποίησαν ότι με την υπάρχουσα προσφορά η μετοχή δεν μπορούσε να διασπάσει ανοδικά την αντίσταση των 14,26 ευρώ και οδήγησαν την προσφορά τους χαμηλότερα.

Απορρόφησαν έτσι πάνω από 800 χιλ. μετοχές του πωλητή έως τα 13,74 ευρώ.

Κρίσιμες οι επόμενες μία - δύο συνεδριάσεις για το αν τελικά ο τίτλος του ΟΤΕ διαθέτει άμεσα δυναμική ανοδικής διάσπασης των 14,26 ευρώ.

Εθνική - ΕΧΑΕ: Πίεση για… τεχνικούς λόγους εκδηλώθηκε χθες στον τίτλο της Εθνικής καθώς υπήρξε risk pricing. Ο ξένος broker που προπώλησε σε πελάτη του Εθνική πίεσε τον τίτλο με 50 χιλιάδες τεμάχια μέχρι το ενδοσυνεδριακό χαμηλό των 31,76 ευρώ. Όταν τέλειωσε, η μετοχή ανέπνευσε.

Στον αντίποδα, μεγάλο πωλητή έχει από χθες στο ταμπλό ο τίτλος της ΕΧΑΕ, τον οποίο αντίκρισε κατά κύριο λόγο το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών. Πάνω από 1 εκατ. μετοχές της ΕΧΑΕ άλλαξαν χέρια και δόθηκε μάχη για να κλείσει η τιμή στη στήριξη των 8,60 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v