Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 14 2004

Ο Βασιλιάς είναι γυμνός και πρέπει να σουλουπωθεί!

Ο Χαμαιλέων ετοιμαζόταν να δημοσιεύσει ένα εκτενές σχόλιο για τα κροκοδείλια δάκρυα των παραγόντων που ως τώρα περιορίζονταν να μιλάνε για την απομάκρυνση του επενδυτή, χωρίς να μιλούν ανοικτά για όσα φοβερά συμβαίνουν στη Σοφοκλέους εναντίον των συμφερόντων του και τον διώχνουν.

Χθες όμως ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ έκανε την ανατροπή. Μίλησε ανοικτά για τα ”τέρατα” που συμβαίνουν στη Σοφοκλέους, από τα ”παιχνίδια” και την νομότυπη καταπάτηση των δικαιωμάτων μειοψηφίας, έως και τις αγορές ιδίων μετοχών που έχουν καταντήσει …οργανωμένο trading.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Χαμαιλέων έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει πως οι θεσμικοί παράγοντες της αγοράς δεν αιφνιδιάστηκαν από τις εκρηκτικές δηλώσεις Βοϊλή. Tουναντίον.

Προσθέστε, για λόγους επεξηγηματικούς, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αρχίζει και διαμορφώνεται πέριξ της Σοφοκλέους ένα ισχυρό consensus, μια σύγκλιση στην εξής απλή άποψη:

Η υφιστάμενη κατάσταση έχει φτάσει στα όριά της και θέτει σε κίνδυνο την αγορά, οπότε χρειάζεται να ληφθούν μέτρα πραγματικής αποκατάστασης της αξιοπιστίας της.

Ποιός λοιπόν θα ήταν καταλληλότερος να αρθρώσει ανοικτά αυτή την κριτική αν όχι ο εκπρόσωπος των ”πωλητών”, των μεσολαβητών αυτής της αγοράς;

ΥΓ: (Για το μέλλον) Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας στην αγορά δεν επέρχεται όταν το δηλώνουν οι διάφοροι αρμόδιοι, αλλά όταν το πιστέψουν οι επενδυτές, επαγγελματίες και ιδιώτες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v