Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 9 2004

Χρηματιστηριακά θέματα ”2 σε 1”

Ξεκινάμε σήμερα με δύο αμιγώς χρηματιστηριακά θέματα στη... συσκευασία του ενός (λόγω στενότητας χώρου)!

Πρώτον, οι πληροφορίες μας λένε ότι οι επαφές για τη συγχώνευση της μεγάλης τραπεζικής με τη μεγάλη ιδιωτική - παραδοσιακή ΑΧΕΠΕΥ (επί των οποίων αναφερθήκαμε και χθες) βαίνουν λίαν... καλώς και ότι είναι θέμα πολύ σύντομου χρόνου να υπάρξουν υπογραφές, των οποίων βέβαια θα ακολουθήσουν τα καθιερωμένα due dilligence.

Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στη ”νέα” εταιρία προβλέπεται να αναλάβει ο ισχυρός ανήρ της ιδιωτικής ΑΧΕΠΕΥ, με την προεδρία να μένει στα χέρια των ”τραπεζιτών”.

Δεύτερον, μαθαίνουμε ότι επιτέλους θα ξαναρχίσει (τον Ιούλιο με στοιχεία Ιουνίου) η επίσημη δημοσίευση στοιχείων για τα μερίδια των ΑΧΕ σε μηνιαία βάση, μόνον που αυτή τη φορά δεν θα δίδονται από τον ΣΜΕΧΑ, αλλά από το ίδιο το χρηματιστήριο.

Η κίνηση αυτή μας ευχαριστεί, καθώς ήταν απαράδεκτο να μη δίδονται επίσημα τα στατιστικά αυτά στοιχεία που υπήρχαν πριν ακόμη γίνει η Σοφοκλέους ανεπτυγμένη αγορά!

Γι’ αυτό άλλωστε και φροντίζαμε να τα εξασφαλίζουμε και να τα δημοσιεύουμε σταθερά, κάθε μήνα, στο euro2day.gr, έστω και... ανεπίσημα.

Με τον τρόπο αυτό καταφέραμε να γίνει αντιληπτό ότι τέτοιου είδους... ”μυστικά” σε μια ώριμη αγορά ούτε γίνεται ούτε πρέπει να υπάρχουν, όσο κι αν αυτό στεναχωρεί κάποιους δεδομένης της μείωσης των μεριδίων τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v