Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 20 2010

EFG Sec.: Παγκόσμιες συναλλαγές… one click away!

EFG Sec.: Παγκόσμιες συναλλαγές… one click away!
Όποιος επιβιώνει από μια μεγάλη οικονομική κρίση είναι δεδομένο ότι την επόμενη μέρα βγαίνει πιο «δυνατά».

Ιδίως στις χρηματιστηριακές, όπου ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και των remote members είναι έντονος, η βελτίωση και η διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών είναι το κλειδί για αύξηση των μεριδίων στη μικρή ελληνική πίτα.

Κάπως έτσι σκέφτονται στη Eurobank Χρηματιστηριακή και, την ώρα που άλλες χρηματιστηριακές προχωρούν σε περικοπές και περιορίζουν την γκάμα υπηρεσιών τους, εκείνη προχωρά σε «ακριβή» αναβάθμιση της ηλεκτρονικής της πλατφόρμας, ανεβάζοντας τον πήχη.

Η νέα πλατφόρμα, που παρουσιάστηκε χθες σε ειδική εκδήλωση, ανοίγει νέα εποχή στις συναλλαγές, καθώς, όπως τόνισε και ο αναπληρωτής CEO της Eurobank, κ. Ν. Καραμούζης, «συνδυάζει την πληροφόρηση, την πρόσβαση και την εκτέλεση συναλλαγών στο 99% της διεθνούς κεφαλαιοποίησης».

Η πλατφόρμα επιτρέπει την εκτέλεση ηλεκτρονικών εντολών τόσο στο ελληνικό χρηματιστήριο όσο και στις μεγάλες διεθνείς αγορές, ενώ δίνει ιδιαίτερη βάση στην πληροφόρηση (τιμές ελληνικών και διεθνών μετοχών σε πραγματικό χρόνο) αλλά και στα διαθέσιμα εργαλεία (συγκριτικά διαγράμματα, alerts, ιστορικά στοιχεία συναλλαγών, τεχνική ανάλυση).

Εργαλεία ιδιαίτερα χρήσιμα σε όποιον δεν θέλει να περιορίζεται στην εγχώρια αγορά και επιδιώκει να είναι «one click away» από τις μεγαλύτερες μετοχές του πλανήτη…

Επιτέλους!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v