Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 16 2010

FG Europe: Κοίτα να δεις τι «ξέχασαν»!

FG Europe: Κοίτα να δεις τι «ξέχασαν»!
Μακροσκελέστατο το δελτίο Τύπου για τα ετήσια αποτελέσματα της FG Europe, αλλά φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι της εισηγμένης, παρόλο που αναφέρθηκαν σε πλήθος δεικτών και συγκρίσεων, «ξέχασαν» κάποιες «λεπτομέρειες». Και αυτό, παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν αναφέρονταν εκτεταμένα σ’ αυτές.

Δεν αναφέρθηκε, για παράδειγμα, ούτε κουβέντα για το μέρισμα που θα διανεμηθεί, καθώς με καθαρά κέρδη 8 εκατ. και κάτι και με πολύ βελτιωμένη ρευστότητα (όπως λέει η εισηγμένη) όλο και κάτι θα περίμεναν οι μικρομέτοχοι.

Ψάχνοντας τώρα στο οικονομικό δελτίο των αποτελεσμάτων κάπου «στα ψιλά», διαπιστώσαμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης θα προτείνει να ΜΗ διανεμηθεί καθόλου μέρισμα…

Επίσης, στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρθηκε κουβέντα ούτε και για την περιβόητη εξαγορά στον χώρο της ενέργειας.

Συγκεκριμένα, στις 2 Ιανουαρίου του 2009 είχε ανακοινωθεί η καταρχήν συμφωνία για εξαγορά αιολικών πάρκων συνολικής ισχύος 42 MW και το τότε δελτίο Τύπου της FG Europe έλεγε: «Η εν λόγω συμφωνία προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών (Ιούλιο 2009, δηλαδή) οπότε οι δύο όμιλοι αναμένεται να προβούν σε νέα ανακοίνωση».

Με βάση εκείνη την ανακοίνωση, κάποιοι έσπευδαν να τοποθετήσουν τον όμιλο της FG Europe στην τρίτη θέση της αγοράς εναλλακτικών πηγών ενέργειας στην Ελλάδα!

Μάταια όμως! Πέρασαν 14 μήνες από τότε, αλλά καμία ανακοίνωση δεν είδαμε.

Θα ξεχάστηκε προφανώς…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v