Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 26 2002

Tο CNNfn, η AOL και η ”δική μας” δημοσιογραφία...

Κάποτε ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο γνωστότατος με το πρώτο του όνομα γελοιογράφος, έγραψε στη στήλη του ”Υποβρύχιο” στα ΝΕΑ που εργαζόταν ένα σχόλιο αρνητικό για μέλη της διοίκησης του ΔΟΛ, στο οποίο ανήκει και η εφημερίδα.

Ηταν πλέον θέμα εικοσιτετραώρων να απολυθεί, όπως και έγινε και ”μετακόμισε” στην ”Ελευθεροτυπία”. Παλιά ξινά σταφύλια ίσως, αλλά βρήκαμε αφορμή να ξαναφέρουμε το θέμα της άσκησης της πραγματικής δημοσιογραφίας από το γεγονός της σκληρής κριτικής που άσκησε με συνεχή του ρεπορτάζ το ιντερνετικό site CNNfn στη...μητρική του εταιρία AOL Time Warner Inc., τις τελευταίες δυό μέρες κριτικάροντας την κακή πορεία των αποτελεσμάτων της το πρώτο τρίμηνο (πάνω από 58 δισ. δολάρια οι απώλειες!)

Εκεί κάποιος θα βρεθεί να παινέσει τη διεύθυνση του CNNfn για την άψογη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος κι αν υπάρχει και κανα ”Πούλιτσερ” διαθέσιμο θα το απονείμουν.

Στην Ελλάδα οι επιβραβεύσεις γίνονται ανάποδα και οι ασκούντες κριτική ψάχνουν για δουλειά. Αντε μετά να πιστεύει ο κόσμος το πόσο αξιόπιστος είναι ο τύπος, που οπως φαίνεται εκτός από εγκυκλοπαίδειες, CD, DVD και τζάμπα περιοδικά θα πρέπει να βρει κι άλλα να μοιράζει μπας και καταφέρει να πείσει τους ιθαγενείς ν’ αγοράσουν...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v