Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 2 2004

Προβληματίζουν οι αλλαγές στη Δυναμική Ζωή

Προβληματισμό φαίνεται να δημιουργεί σε ορισμένους κύκλους της αγοράς η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της Δυναμική Ζωή.

Παρότι το Δ.Σ. εκλέχθηκε τη προηγούμενη Δευτέρα και συγκροτήθηκε σε σώμα αμέσως, η σχετική ανακοίνωση (για το ποιοι έχουν εκτελεστικά καθήκοντα και από ποια θέση) κυκλοφόρησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Κι αυτό, αφού είχαν προηγηθεί δημοσιογραφικές ερωτήσεις προς την εταιρία, κατόπιν πληροφοριών ότι η κ. Νατάσσα Μπουγατιώτη δεν θα κατέχει στο εξής τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου!

Όπερ και εγένετο. Η κ. Μπουγατιώτη είναι πλέον μη εκτελεστική πρόεδρος, ενώ ο μέχρι τώρα πρόεδρος της εταιρίας, κ. Γκούμας, είναι στο νέο Δ.Σ. μη εκτελεστικό μέλος.

Το γεγονός ότι η κ. Μπουγατιώτη είναι ο κινητήριος μοχλός της εταιρίας και των όσων έχουν γίνει μέχρι τώρα είναι γνωστό, όπως είναι γνωστό ότι θα επιχειρήσει εφεξής να ανοίξει δουλειές στις ΗΠΑ, όπου έχει ήδη μεταβεί, όπως μας είπαν.

Οπότε είναι μάλλον δικαιολογημένη η απορία όσων είδαν ότι τόσο η ίδια όσο και ο κ. Γκούμας, που μαζί με την αδελφή του Μαρίνα συμπληρώνουν τη λίστα των βασικών μετόχων της Δυναμική Ζωή, είναι πλέον μη εκτελεστικά μέλη!

Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην Ελλάδα, όπου είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο οι βασικοί μέτοχοι μιας εισηγμένης να απαρνούνται όλες τις εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Δεν μπορούμε επίσης να μη σημειώσουμε τις πληροφορίες που θέλουν τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Καμαρινό, να ήταν ως τώρα… νομικός σύμβουλος της εταιρίας, κάτι το οποίο όμως δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v