Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 2 2002

Το μετέωρο βήμα ενός εκδοτικού ομίλου

”Ολα αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν”, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του σχολίου, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον κ. Μιχάλη Ανδρουλιδάκη να έκλεισε συμφωνία με άλλον εκδοτικό οργανισμό (ειδικευόμενο στα περιοδικά) για την εμπορική εκμετάλλευση της εφημερίδας ”Επενδυτής”.

Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν οτι η συμφωνία του εκδότη (που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πιέζεται από τις τράπεζες), έγινε με τις Αττικές Εκδόσεις, αφορά όμως πολύ περισσότερα απ’ όσα θα περιέχονται σε οποιαδήποτε επίσημη αναφορά για το μέλλον της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Κατά τις πληροφορίες αυτές, οποιαδήποτε συμφωνία του είδους θα πρέπει να θεωρείται ως πρώτο βήμα για την μεταβίβαση ενός τίτλου και μιας δραστηριότητας που, λόγω των οφειλών, των ενδομετοχικών συγκρούσεων με την πλευρά Βιλδιρίδη, αλλά και του μπλεγμένου διεταιρικού νήματος στο συγκρότημα Ανδρουλιδάκη, μπορεί πιο εύκολα να ολοκληρωθεί στο μέλλον μετά από ένα διάστημα ”συνύπαρξης” και... ”αλληλογνωριμίας”.

Ωστόσο, η όποια συμφωνία δεν μπορεί βέβαια να καλύπτει όλους τους ενδιαφερόμενους. Και ο χαρακτηρισμός αυτός δεν αφορά στους ακαδημαϊκά ενδιαφερόμενους για την εξασφάλιση κάποιων ελκυστικών τίτλων, αλλά ενδιαφερόμενους με έννομο συμφέρον και ”χαρτιά” που αποδεικνύουν ανεξόφλητους λογαριασμούς.

Υπό την έννοια αυτή, το επόμενο επεισόδιο αυτής της μπερδεμένης, πλην άκρως ενδιαφέρουσας, υπόθεσης ίσως να εκτυλιχθεί εξίσου αιφνιδιαστικά γύρω από το μέλλον του γνωστού SporTime.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v