Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 9 2010

ΕΛΤΡΑΚ: Ερωτηματικά προκαλούν οι παραιτήσεις

ΕΛΤΡΑΚ: Ερωτηματικά προκαλούν οι παραιτήσεις
Τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΤΡΑΚ υπέβαλαν χθες την παραίτησή τους και αυτό προκάλεσε τη (δικαιολογημένη) αντίδραση του Συνδέσμου Επενδυτών Διαδικτύου (ΣΕΔ).

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ταυτόχρονη παραίτηση 4 μελών του Δ.Σ. της εταιρίας σας, χωρίς να δοθεί η παραμικρή εξήγηση προς τους μετόχους και τους επενδυτές που εμπιστεύονται τα χρήματά τους στην ΕΛΤΡΑΚ.

Επειδή δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να παραιτούνται ομαδικά μέλη Δ.Σ. εισηγμένων εταιριών, παρακαλούμε, στα πλαίσια της ισότιμης ενημέρωσης όλων των μετόχων και των επενδυτών της εταιρίας σας, να μας ενημερώσετε για τους λόγους αυτής της ομαδικής παραίτησης.

Διαφορετικά, θα πρόκειται για άλλη μία περίπτωση καταστρατήγησης και απαξίωσης των αρχών Εταιρικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, τις οποίες οφείλει να ακολουθεί κάθε εισηγμένη εταιρία που σέβεται τους μετόχους της»,
αναφέρει η σχετική έκκληση του Συνδέσμου.

Από την πλευρά μας απευθυνθήκαμε σε κύκλους προσκείμενους στην εισηγμένη και λάβαμε την απάντηση: «Δεν είναι κάτι το σημαντικό».

Τώρα, το να μην είναι σημαντικό όταν «πέφτουν» μαζί τόσες παραιτήσεις, είναι μια απάντηση που δεν λύνει τις απορίες μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v