Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 2 2011

Ερρίκος Ντυνάν: Τέλος και με τη «βούλα» για Γαία

Ερρίκος Ντυνάν: Τέλος και με τη «βούλα» για Γαία
Σταμάτησε η λειτουργία της μαιευτικής κλινικής Γαία στους κόλπους του Ερρίκος Ντυνάν, όπως διαπίστωσαν χθες οι ελεγκτές του υπουργείου Υγείας, ύστερα από τη σχετική εντολή του υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου για έλεγχο στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η τήρηση της νομιμότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας, οι ελεγκτές διαπίστωσαν -επιτέλους- «ταύτιση της λειτουργίας» προς τις σχετικές άδειες και η υπόθεση Γαία - Ντυνάν φαίνεται να έλαβε τέλος.

Ωστόσο, από την πλευρά του Ιατρικού Κέντρου φαίνεται να ετοιμάζεται «δεύτερη πράξη» στο έργο της Γαία.

Διότι ο κ. Αποστολόπουλος, πέραν της υψηλού επιπέδου διαπραγμάτευσης με τις τράπεζες για τα περίπου 147 εκατ. ευρώ δανείων (επί των οποίων έπαψαν να τηρούνται οι συμβατικοί όροι -και άρα θα πρέπει να ρυθμιστούν, όπως αναφέρει η λογιστική κατάσταση 6μήνου), σχεδιάζει, όπως πληροφορείται η στήλη, να… αναβιώσει τη μαιευτική κλινική!

Διόλου δε απίθανο να υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι η κλινική θα αναβιώσει στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Μαρούσι κι ότι ήδη γίνονται κρούσεις σε γιατρούς της Γαία να υπογράψουν τριετείς συμβάσεις.

Οι «κακές γλώσσες» του χώρου, όμως, λένε ότι από την πλευρά των ιατρών δεν υπάρχει ιδιαίτερη προθυμία, καθώς γνωρίζουν πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία αδειοδότησης μιας νέας μαιευτικής κλινικής.

Οψόμεθα…


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v