Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2004

Προς συνένωση συνδικάτων στις... εισηγμένες

Προσπάθειες για να λήξει (με μια ισότιμη συνένωση) το ελληνικό... παράδοξο της ταυτόχρονης ύπαρξης δύο ενώσεων εισηγμένων εταιριών, φαίνεται ότι καταβάλλονται εδώ και αρκετό διάστημα.

Η ”διαρροή” πάντως προέκυψε τώρα μέσα από επιστολή του προέδρου του ΣΕΙΣΕΤ κ. Σταματίου προς τα μέλη του συνδέσμου, με την οποία απαντά σε όσα φαίνεται να του ”σούρνει” ο απελθών πρόεδρος του ιδίου συνδέσμου κ. Στεριώτης, ο γνωστός σε όλους Ίων, που διατηρεί την ιδιότητα του μέλους και έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη στήλη με τις ”παρεμβάσεις” του επί παντός επιστητού.

Πρέπει πάντως να πούμε ότι κατόπιν της αλλαγής στην προεδρία του ΣΕΙΣΕΤ αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις με τις αρχές αλλά και αναβαθμίστηκε η παρουσία του σε όλα τα επίπεδα δεδομένης και της ύπαρξης στη θέση της γενικής διεύθυνσης της έμπειρης κας Πετρουλάκη.

Από την άλλη διατηρούμε ζωηρές αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα της λειτουργίας του άλλου συνδικαλιστικού οργάνου των εισηγμένων εταιριών της Ενωσης Εισηγμένων Εταιριών (που αποτελεί και παρακλάδι του ΣΕΒ), παρά την αυξημένη παρεμβατικότητα που του προσφέρει η ”μητρική” οργάνωση.

Σε τέτοια θέματα τα πρόσωπα κάνουν μεγάλη διαφορά...

Και ο κ. Δράκος εμφανίζεται ως τώρα να δίνει μάχες οπισθοφυλακών προκειμένου να διαφυλάξει κεκτημένα που έχουν ήδη περάσει στο χρονοντούλαπο...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v