Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 20 2012

Σφηνάκια για ΔΟΛ, τράπεζες, ΣΕΔ και Σιαρλή

Σφηνάκια για ΔΟΛ, τράπεζες, ΣΕΔ και Σιαρλή
ΔΟΛ-Τηλέτυπος: Η διοίκηση της ΔΟΛ αναφέρει πως προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα χρήματα (έως 7,5 εκατ. ευρώ) που θα αντλήσει από την επικείμενη αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου για πρόσθετο κεφάλαιο κίνησης.

Μα αν είναι έτσι, πόσο εφικτό είναι να καλύψει τη συμμετοχή της στην ΑΜΚ που σχεδιάζει η Τηλέτυπος (Mega Channel), στην οποία και συμμετέχει;

«Μετοχικός Ακτιβισμός» από τον ΣΕΔ: Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του τριμηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού που εκδίδει ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου (ΣΕΔ) με τίτλο «Μετοχικός Ακτιβισμός».

Ευχόμαστε το νέο αυτό περιοδικό να είναι… καλοτάξιδο. (Δείτε το εδώ).

Και πάλι τραπεζίτης: Ο κ. Βάσος Σιαρλή αναλαμβάνει τη θέση του υπουργού Οικονομικών στην Κύπρο, προερχόμενος από τον τραπεζικό τομέα (υψηλόβαθμο στέλεχος της Τράπεζας Κύπρου και πρόεδρος του Συνδέσμου Κυπριακών Τραπεζών).

Είναι ο δεύτερος τραπεζίτης που επιλέγει ο (Αριστερός) Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας για τη θέση του υπουργού Οικονομικών την τελευταία τετραετία. Είχε προηγηθεί ο κ. Χαρίλαος Σταυράκης.

Και σε αντίθεση με την Ελλάδα και όσα άκουσε ο (κεντρικός) τραπεζίτης κ. Λουκάς Παπαδήμος, στην Κύπρο κανένας δεν κατηγόρησε τον (Αριστερό) Χριστόφια ότι επιλέγει τραπεζίτες.

Διαφορά αντιλήψεων…

Τράπεζες - Παράταση στα αποτελέσματα: Παράταση μέχρι το Πάσχα ακούμε ότι θα λάβει η δημοσίευση των λογιστικών καταστάσεων του 2011 για τις τράπεζες.

Όπως έγραφε χθες το Euro2day η παράταση κρίνεται αναγκαία καθώς δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί κρίσιμες λεπτομέρειες της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v