Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 27 2002

Η ΔΕΗ, το ”φυσικό αέριο” και η Deutsche Bank.

Αν η έκδοση του ΟΠΑΠ φέρει τα αναμενόμενα έσοδα στον Προϋπολογισμό και ταυτόχρονα καταφέρει να διαμορφώσει ένα ποιοτικά διαφορετικό κλίμα ως προς την αντιμετώπιση των εκδόσεων υφισταμένων μετοχών του Δημοσίου σε πρώην ΔΕΚΟ, τότε και μόνον τότε θα υπάρξει η σιγουριά ότι οι διαδικασίες για τον στρατηγικό επενδυτή στη ΔΕΗ (συν την προετοιμαζόμενη συνδυασμένη προσφορά) θα συντομευθούν και ενδεχομένως να συντμηθούν.

Ενα επιπλέον ”συν” σε αυτήν την προοπτική θα είναι, δίχως αμφιβολία, και η επιτυχία του διεθνούς διαγωνισμού για το στρατηγικό επενδυτή στη ΔΕΠΑ. Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης δίχως να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες του εγχειρήματος φαίνεται πως τοποθετούν πολύ ψηλά τον πήχυ των ”προσόντων” των υποψηφίων στρατηγικών επενδυτών.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που το ”αέριο” (φυσικό πάντοτε!!!) να μας οδηγεί προς ... Γερμανία μεριά. Λέτε, να αποδώσει εκείνο το δείπνο του κ. Χριστοδουλάκη με τους Γερμανούς προσκαλεσμένους της Deutsche Bank τον περασμένο Μάρτιο στα περίχωρα της Φραγκφούρτης;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v