Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 5 2013

«Πανηγύρι» εκπτώσεων στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου!

«Πανηγύρι» εκπτώσεων στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου!
Τρίβουν τα μάτια τους πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς βλέποντας τις εξελίξεις στον κλάδο αυτοκινήτου.

Μέχρι πέρυσι είχαμε την προσφορά χαμηλών τιμολογίων σε όσους ασφαλίζονταν μέσω του Internet. «Φέτος βλέπουμε μεγάλες εκπτώσεις από πολλές εταιρείες, χωρίς να εξαιρείται και μία τουλάχιστον θυγατρική τράπεζας. Αλλού βλέπουμε εταιρείες να πουλάνε με έκπτωση έως και 20%(!) έναντι του δικού τους επίσημου τιμολογίου», μας αναφέρθηκε χαρακτηριστικά από παράγοντα της αγοράς, ο οποίος συμπλήρωσε: «Παλαιότερα, τέτοιες συμπεριφορές είχαν μόνο οι μικρές εταιρείες και φυσικά, όχι όλες εξ αυτών».

Και ενώ πολλές έχουν μπει σε πόλεμο εκπτώσεων, ενώ επίσης έμφαση στις ασφαλίσεις αυτοκινήτων έχουν δηλώσει πως θα δώσουν και θυγατρικές πολυεθνικών, κάποιες άλλες εταιρείες ακολουθούν διαφορετική πολιτική: περιορίζουν εκουσίως το μερίδιό τους, επικαλούμενες και την αυξημένη εισφορά στο Επικουρικό.

Το βέβαιο είναι πως ολοένα και περισσότερες ασφαλιστικές ψάχνονται να μειώσουν είτε το ύψος των ζημιών στο αυτοκίνητο (συμβάσεις με αλυσίδες συνεργείων, απευθείας εισαγωγές ανταλλακτικών), είτε το κόστος πρόσκτησης (διάθεση μέσω Internet, ή μέσω τραπεζικών δικτύων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v