Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 24 2013

«Χαμός» στα δικαστήρια με υπόθεση του Ιατρικού!

«Χαμός» στα δικαστήρια με υπόθεση του Ιατρικού!
Ισχυρή αστυνομική δύναμη κατήλθε χθες στα δικαστήρια με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εκδικαστεί υπόθεση στην οποία, όπως μάθαμε, εμπλέκονται εργαζόμενοι του Ιατρικού Κέντρου και δικαστικοί επιμελητές, επίσης του… Ιατρικού Κέντρου.

Όπως πληροφορείται η στήλη, η αρχή της υπόθεσης αφορά οφειλή μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, από το Ιατρικό Κέντρο προς… δικαστικούς επιμελητές που είχε χρησιμοποιήσει σε εκτελέσεις αποφάσεων εναντίον τρίτων.

Για ευνόητους λόγους, τέτοιες διαφορές είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστες.

Εντούτοις, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, η διαφορά δεν διευθετήθηκε. Αντιθέτως, έφτασε ως και την επίσημη έκδοση διαταγής πληρωμής, εις βάρος του Ιατρικού και υπέρ των δικαστικών επιμελητών που χρησιμοποιούσε!

Σε εκτέλεση της διαταγής αυτής, λένε έγκυρες πηγές, έγινε προ αρκετών ημερών αφαίρεση του οφειλόμενου ποσού από το Ιατρικό, μέσα στις εγκαταστάσεις του, με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Κατόπιν όμως αυτού, μεγάλο μέρος των εργαζομένων του Ιατρικού θεώρησε, αυθορμήτως υποθέτουμε, ότι η ενέργεια της εκτέλεσης τους δημιούργησε… ψυχική αναστάτωση κι αποφάσισαν να διεκδικήσουν ηθική βλάβη ύψους 10.000 ευρώ ο καθένας(!), ενώ υπέρ τους παρενέβησαν και περίπου 2.500 εργαζόμενοι του… ευρύτερου ομίλου!

Κι έτσι μερικές εκατοντάδες από αυτούς βρέθηκαν στον τόπο εκδίκασης της υπόθεσης, ορισμένοι δε φέρονται να ήταν μάλλον σκληρές φυσιογνωμίες, όχι πολύ συνηθισμένες στον χώρο της νοσηλείας.

Εξ ου και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αισθάνθηκε ότι πρέπει να ζητήσει τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, προκειμένου να διασφαλίσει την «έννομο τάξη» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Εν τέλει, όπως μάθαμε, το δικαστήριο αρνήθηκε να εξετάσει μάρτυρες μεταξύ των εργαζομένων του ομίλου, οι τελευταίοι αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά και η αίτησή τους ματαιώθηκε.

Σημεία των καιρών…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v