Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 27 2005

ΑΛΤΕ: Η εξυγίανση είναι... νομοτέλεια!

Περίπου ως.... τετελεσμένο γεγονός παρουσιάζεται από την πολύπαθη κατασκευαστική εταιρία ΑΛΤΕ η ευόδωση των προσπαθειών εξυγίανσης με τη συμμετοχή ενός –αγνώστου ταυτότητας προς ώρας- ”στρατηγικού επενδυτή”.

Εξηγώντας περαιτέρω τους λόγους αναβολής της έκτακτης γενικής συνέλευσης της εταιρίας –η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 10 Μαΐου- η καλή εταιρία αναφέρει τα εξής:

- Η KPMG, ο σύμβουλος της εταιρείας, έχει ολοκληρώσει το σχέδιο εξυγίανσης για την ΑΛΤΕ, το οποίο έχει τεθεί υπόψη του υποψήφιου στρατηγικού επενδυτή.

- Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και έως την α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση (10/5/2005), η οποία αναμένεται να έχει την απαιτούμενη απαρτία για τη λήψη των σχετικών αποφάσεων, το τελικό σχέδιο εξυγίανσης που ΘΑ υιοθετηθεί από τον υποψήφιο στρατηγικό επενδυτή ΘΑ έχει σταλεί προς έγκριση από τις πιστώτριες τράπεζες ώστε να πάρει την τελική του μορφή.

- Η λήψη των σχετικών αποφάσεων κατά την α΄ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση ΘΑ αποτελέσει την έναρξη των διαδικασιών εξυγίανσης της ΑΛΤΕ.

Εμείς, βεβαίως, ΘΑ περιμένουμε τη 10η Μαΐου, για να δούμε αν ΘΑ έχουν γίνει πράξη όλα τα ανωτέρω...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v