Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 6 2006

Ανοδική τάση και όλοι… χαίρονται

Ανοδικός… χαμός έχει γίνει σε ορισμένες μετοχές από την αρχή του χρόνου. Με στοιχεία κλεισίματος της Πέμπτης, η ΦΙΤΚΟ ”έγραφε”… 144,5% και η ΧΑΛΚΟΡ 101,1%, παρότι η μόνη είδηση είναι ότι η πρώτη θα απορροφηθεί από τη δεύτερη, κι ακόμη ουδείς γνωρίζει τη σχέση ανταλλαγής!!!

Με την τρέχουσα αποτίμηση, η ΦΙΤΚΟ θα έπρεπε να βγάλει κέρδη ύψους 1,1 εκατ. κέρδη μετά από φόρους (έβγαλε όμως, μόνο 400.000 ευρώ στο 9μηνο) για να έχει Ρ/Ε 20!

Το πιο περίεργο όμως είναι ότι oι ”επενδυτές” δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται καθόλου για το γεγονός ότι δεν γνωρίζουν τη σχέση ανταλλαγής με τη ΧΑΛΚΟΡ.

Τέλος πάντων, σφήνα ανάμεσα στις δύο η Euromedica, με άνοδο… 103,1% (άνοδο που η διοίκηση της εταιρίας χαρακτηρίζει δικαιολογημένη σύμφωνα με ανακοίνωσή της, την οποία και μπορείτε να αναζητήσετε στο euro2day) και αμέσως μετά, εξαιρουμένων των προνομίων, η πολύπαθη (λόγω των γνωστών ιστοριών με τα ακίνητά της) ΚΕΚΡΟΨ με 70%.

Μαζί με τα (ελάχιστα) προνόμια, άνοδο παραπάνω από 30% σε σχέση με την αρχή του έτους (δηλαδή σε λιγότερες από 30 συνεδριάσεις) καταγράφουν ακριβώς… 67 μετοχές!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v