Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 4 2006

Ο Alpha στο επίκεντρο της... φημολογίας

Εντείνεται η φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA του κ. Δ. Κοντομηνά, πρόκειται να αλλάξει χέρια. Ορισμένοι από τους φημολογούντες επιμένουν ότι ο σταθμός θα περάσει στα συμφέροντα της οικογενείας Θ. Αγγελόπουλου (λέγε με Γιάννα Αγγελοπούλου), κάτι το οποίο πάντως διέψευσε κατηγορηματικά, σε συνεργάτη της στήλης, πρόσωπο του στενού, πολύ στενού, περιβάλλοντος του κ. Κοντομηνά.

Άλλες πηγές πάντως, αναφέρουν ότι ο Alpha πράγματι θα μεταβιβαστεί στα πλαίσια των ανακατατάξεων που συμβαίνουν στα ΜΜΕ (μια ματιά στις αλλαγές στο μετοχικό κεφάλαιο του MEGA, αρκεί για να σας… πείσει) κι ότι αγοραστής ενδέχεται να είναι τα συμφέροντα μεγάλου εκδοτικού (και όχι μόνον) ομίλου.

Στο χωριό του Χαμαιλέοντα πάντως λένε ότι ”όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά” γι’ αυτό και αναμένουμε να δούμε ποιες ακριβώς θα είναι οι εξελίξεις.

Σημειώνεται ότι εντός του σταθμού, (αλλά και σε νέο ”συγγενικά σχετιζόμενο κανάλι) υπάρχει τις τελευταίες ημέρες κλίμα αναμονής για ”ανακατατάξεις” σε συνάρτηση με τις μεταβολές στην ιεραρχία, όπου κορυφαία του τελευταίου διαστήματος ήταν η τοποθέτηση του κ. Τζ. Καλημέρη σε θέση ”συμβούλου”, ενώ -θυμίζουμε- κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Τα καθήκοντα του κ. Καλημέρη φαίνεται να αναλαμβάνει ο πραγματικός ”ισχυρός ανήρ” του σταθμού κ. Ν. Χατζηνικολάου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v