Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 29 2012

Γενική: Ένας joker στο τραπεζικό τραπέζι

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Societe Generale για τη Γενική βρίσκεται η Πειραιώς, σύμφωνα με σχετικό θέμα του euro2day.

Αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως το ΤΧΣ είναι απόλυτα ενήμερο για το θέμα (προφανώς...) ενώ οι δύο πλευρές τηρούν σιγή ιχθύος.

Το euro2day είχε προϊδεάσει σχετικά από νωρίς και στη διάρκεια της συνεδρίασης σημειώθηκε πως «... ωστόσο, καλά ενημερωμένη πηγή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βγει είδηση από άλλον ξένο παίκτη (βασικός μέτοχος σε μικρότερη τράπεζα), με ενδιαφερόμενο όμιλο, που εμφανίζει αυξημένη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό».

Αλλά και νωρίτερα  το euro2day σημείωνε: «Ενδιαφέρουσα μετά από καιρό -κατά την άποψή μας- η συμπεριφορά της Πειραιώς, ενώ παράγοντες του Χ.Α. δεν αποκλείουν η έκπληξη να έρθει από αλλού και να αφορά τον δεύτερο Γάλλο παίκτη του ελληνικού τραπεζικού κλάδου».

Υπενθυμίζουμε τις αναφορές του euro2day, καθώς εκτιμούμε πως ενδεχόμενη συμφωνία της Πειραιώς με τη S.G. για τη Γενική θα παραπέμψει σε άλλες ισορροπίες δυνάμεων από αυτές που αρχικά είχαμε υπολογίσει. Ενδιαφέρουσες, πάντως, από κάθε άποψη...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v