Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρελάνς και νέο ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

Ανέκαμψε μετά τη διόρθωση της Δευτέρας το κρυπτονόμισμα κινούμενο σε νέα ιστορικά υψηλά. Η ανάλυση της JP Morgan που βάζει μακροπρόθεσμο στόχο τις 146.000 δολάρια και η συσχέτιση με την αγορά του χρυσού.

Ρελάνς και νέο ιστορικό υψηλό για το Bitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Βραχυπρόθεσμη αποδεικνύεται η διόρθωση της Δευτέρας για το Bitcoin που ήδη καταγράφει νέο ιστορικό υψηλό. Η τιμή του ξεπέρασε νωρίτερα τις 35.000 δολάρια, αφού προηγουμένως είχε διορθώσει προς τις 29.000.

Μόλις χθες η JP Morgan εκτίμησε ότι το κρυπτονόμισμα μπορεί μακροπρόθεσμα να φτάσει έως τις 146.000 δολάρια καθώς ανταγωνίζεται τον χρυσό ως «εναλλακτικό νόμισμα». Το πολύτιμο μέταλο είδε την αξία του να διευρύνεται κατά 25%, ποσοστό ελάχιστο σε σχέση με τον πολλαπλασιασμό της τιμής του bitcoin.

Ο Anthony Scaramucci, ιδρυτής και συνδιαχειριστής της SkyBridge Capital δήλωσε στο CNBC ότι είναι «ταύρος» με το bitcoin και το ρόλο του ως προς την αποθήκευση αξίας, θεωρώντας ότι αντικαθιστά τον χρυσό.

Η κεφαλαιοποίηση του κρυπτονομίσματος περίπου στα 575 δισ. δολάρια πρέπει να αυξηθεί κατά 4,6 φορές (σε μια θεωρητική τιμή 146.000 δολάρια), προκειμένου να φτάσει τις συνολικές ιδιωτικές επενδύσεις στον χρυσό μέσω ETFs, ράβδων και νομισμάτων, υποστήριξε ο στρατηγικός αναλυτής Νίκος Πανηγυρτζόγλου στην ανάλυση της JP Morgan.

Αυτή η προοπτική ωστόσο εξαρτάται από το να κινηθεί η μεταβλητότητα του bitcoin στα επίπεδα αυτής του χρυσού, προκειμένου να ενθαρρυνθούν περισσότεροι θεσμικοί επενδυτές -μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο. Σημειώνει δε ότι αυτό αναμένεται να είναι μια πολυετής διαδικασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v