Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προς το κρίσιμο όριο των 30.000 δολαρίων υποχωρεί το Βitcoin

Το Βitcoin υποχώρησε 4,3% στις 32.240 δολάρια νωρίτερα σήμερα, ενώ το Ether έχασε 4,2% της αξίας του. Ο ρόλος της Κίνας και τα σενάρια για sell off, αν διασπάσει το κρίσιμο τεχνικό όριο.

Προς το κρίσιμο όριο των 30.000 δολαρίων υποχωρεί το Βitcoin

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Υποχωρεί επικίνδυνα προς τις 30.000 δολάρια το Βitcoin, καθώς το κυνήγι που εξαπέλυσε η Κίνα κατά των κρυπτονομισμάτων δημιουργεί φόβους για ευρύτερο sell off.

Το Βitcoin υποχώρησε 4,3% στις 32.240 δολάρια νωρίτερα σήμερα, ενώ το Ether έχασε 4,2% της αξίας του. Ο δείκτης Bloomberg Galaxy Crypto Index πέφτει 5,7% καθώς η Κεντρική Τράπεζα της Κίνας κάλεσε συνάντηση με τραπεζίτες και την AliPay, με στόχο να απαγορευτεί η παροχή υπηρεσιών σε κρυπτονομίσματα.

Όπως επισημαίνει το Bloomberg, μια πτώση κάτω από τις 30.000 δολάρια θα σημάνει τεράστιο χτύπημα για το επενδυτικό κλίμα και ίσως μαζικές πωλήσεις στο σύνολο της αγοράς. Την άποψη αυτή καταθέτει ο Pankaj Balani της Delta Exchange. Ο ίδιος ωστόσο περιμένει ότι θα υπάρξει ριμπάουντ και εντέλει το κρυπτονόμισμα θα επιχειρήσει να κινηθεί στις 40.000 δολάρια τις επόμενες εβδομάδες.

Το Βitcoin έχει πέσει σχεδόν στο μισό από το ρεκόρ των 65.000 δολαρίων στα μέσα Απριλίου, ωστόσο κερδίζει ακόμα 200% έναντι της περασμένης χρονιάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v