Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δεν κλείνει την πόρτα στους Ρώσους το Coinbase

Η εταιρεία δεν πιστεύει ότι «υπάρχει υψηλός κίνδυνος οι Ρώσοι ολιγάρχες να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να αποφύγουν τις κυρώσεις».

Δεν κλείνει την πόρτα στους Ρώσους το Coinbase

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Coinbase δεν θα «απαγορεύσει προληπτικά σε όλους τους Ρώσους» τη χρήση της πλατφόρμας, όπως  έγραψε στο Twitter την Παρασκευή ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Brian Armstrong.

Σημείωσε ότι η εταιρεία δεν πιστεύει ότι «υπάρχει υψηλός κίνδυνος οι Ρώσοι ολιγάρχες να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα για να αποφύγουν τις κυρώσεις», εξηγώντας ότι «μερικοί απλοί Ρώσοι χρησιμοποιούν τα ψηφιακά νομίσματα ως σωσίβιο, τώρα που το νόμισμά τους έχει καταρρεύσει».

Ωστόσο, τόνισε επίσης ότι «εάν η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίσει να επιβάλει απαγόρευση», η εταιρεία «θα ακολουθήσει αυτούς τους νόμους».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v