Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφώνησε να επιστρέψει 1,1 δισ. σε πελάτες του το Gemini

Πρόκειται για χρήστες που είχαν επενδύσει σε προϊόν του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων και δεν μπορούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους κατά το κραχ των crypto του 2022.

Συμφώνησε να επιστρέψει 1,1 δισ. σε πελάτες του το Gemini

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στα σεμινάρια "Επενδύσεις και trading στα κρυπτονομίσματα" που διοργανώνει το Euro2day.gr με το Βασίλη Παζόπουλο, πιστοποιημένο επενδυτικό σύμβουλο με πολυετή ενασχόληση στο χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αποφύγετε τις παγίδες και μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας με μεθόδους και τακτικές που έχουν αποδείξει την αξία τους στην πράξη! Δηλώστε συμμετοχή τώρα σε προνομιακή τιμή Early Bird.

 

Το Gemini, το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που ιδρύθηκε από τoυς δίδυμους αδελφούς Winkelvoss, συμφώνησε να επιστρέψει τουλάχιστον 1,1 δισ. δολάρια σε πελάτες που επένδυσαν στο κορυφαίο προϊόν κρυπτοδανεισμού του και δεν μπορούσαν να αποσύρουν τα χρήματά τους κατά το κραχ των crypto του 2022.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, η εταιρεία κατέληξε σε συμφωνία με το Τμήμα Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (DFS) της Νέας Υόρκης την Τετάρτη. Το DFS δήλωσε ότι το Gemini θα καταβάλει επίσης πρόστιμο ύψους 37 εκατ. δολαρίων για "πολλαπλές παραλείψεις συμμόρφωσης" στο πλαίσιο του διακανονισμού.

Το Gemini εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μια ξεχωριστή αγωγή από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης σχετικά με ένα σχήμα, το οποίο προσέφερε στους πελάτες μια επένδυση που θα μπορούσε να αποφέρει κέρδη μέχρι και 7% ετησίως, δανείζοντας τα περιουσιακά τους στοιχεία σε μια άλλη εταιρεία, την Genesis, για την ενίσχυση των αποδόσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v