Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TRASTOR: Απόκτηση ακινήτου

H Trastor A.E.E.A.Π., ανακοινώνει την απόκτηση της κυριότητας του 80% εξ αδιαιρέτου επί των οριζοντίων ιδιοκτησιών του κτιρίου Kronos Business Centre, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγ. Κωνσταντίνου 49 & Γράμμου στο Μαρούσι Αττικής.

Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο γραφείων, συνολικής επιφάνειας 4.715,42 τ.μ., το οποίο είναι μισθωμένο στο σύνολο του. Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε συνολικά σε € 6.5 εκατ. Σημειώνεται ότι η αγορά χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε το 2017 και από τραπεζικό δανεισμό.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στην Trastor, ξεκινάμε δυναμικά τη νέα χρονιά προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό μας ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων πλησίον της Λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο διαθέτει εξαιρετική προβολή, υψηλές προδιαγραφές και μοντέρνα αισθητική.

Επιβεβαιώνουμε έμπρακτα τη στρατηγική μας στόχευση στην αξία της ποιότητας και ταυτόχρονα εκπέμπουμε ένα θετικό μήνυμα εμπιστοσύνης στη νέα δυναμική της ελληνικής αγοράς ακινήτων.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v