Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PAPERPACK: Aγορά μετοχών από την Orlando-Equity

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΝ, ΜΕΤΑ ΨΗΦΟΥ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΕΙΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ORLANDO-EQUITY HOLDING LIMITED»

16 Ιουλίου 2021

Η Εταιρεία «ΠΕΙΠΕΡΠΑΚ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΣ ΚΥΤΙΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΧΑΡΤΙΝΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ» (στο εξής η «Εταιρεία») γνωστοποιεί, σύμφωνα με το άρθρο 27 παράγραφος 6 του Νόμου 3461/2006, και σε συνέχεια της από 16 Ιουλίου 2021 σχετικής ενημέρωσης από την εταιρεία «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.», ότι ολοκληρώθηκε η καταχώριση της εταιρείας «Orlando-Equity Holding Limited» (στο εξής η «ORLANDO») στο Σύστημα Αυλων Τίτλων, ως νέου κατόχου των 76.406 κοινών, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, τις οποίες απέκτησε η ORLANDO κατ' ενάσκηση του δικαιώματος εξαγοράς, το οποίο εγκρίθηκε με την υπ' αρ. 5/918/25.6.2021 απόφαση του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ως εκ τούτου, η ORLANDO κατέχει πλέον άμεσα και έμμεσα συνολικά 3.953.090 κοινές, ονομαστικές μετοχές της Εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 100% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v