Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FF GROUP: Προαναγγελία συνέλευσης ομολογιούχων

FF Group Finance Luxembourg II S.A., ανώνυμης εταιρείας, με έδρα στην 54-56 boulevard Napoléon, L2210 Luxembourg, Μέγα Δουκάτο του Λουξεμβούργου και καταχωρημένο με το μητρώο εμπορίου και εταιρειών του Λουξεμβούργου με αριθμό B211122 (ο «Εκδότης»)

Σχετικά με τις Ομολογίες ποσού CHF 150.000.000 3,25% 2017-2021 λήξεως 2 Νοεμβρίου 2021, με την εγγύηση της «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» (ο «Εγγυητής») Ticker symbol: FFG17, ISIN: CH0385518052 (οι «Ομολογίες») Σύμφωνα με το Παράρτημα 2 υπ’ αριθμόν 2.09 της Οδηγίας περί Υποχρεώσεων Τακτικής Ενημέρωσης του SIX, στο όνομα του Εκδότη και σύμφωνα με την Ενότητα 15 των όρων των Ομολογιών (οι «Όροι»), ενημερώνονται με την παρούσα οι κάτοχοι των Ομολογιών (οι «Ομολογιούχοι») για τη συνέλευση των Ομολογιούχων (η «Συνέλευση των Ομολογιούχων») που θα πραγματοποιηθεί στις: 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11.00 π.μ. (ώρα Ζυρίχης), με τηλεδιάσκεψη, με τα ακόλουθα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Συγκρότηση της Συνέλευσης Ομολογιούχων

2. Ενημέρωση για την προτεινόμενη αναδιάρθρωση του Ομίλου Folli Follie

3. Έγκριση των Προτεινόμενων Αποφάσεων Αντικατάστασης Εκδότη (όπως περιγράφονται περαιτέρω στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση)

4. Έγκριση των Προτεινόμενων Όρων Εξυγίανσης (όπως περιγράφονται περαιτέρω στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση)

5. Λοιπές ανακοινώσεις / Q&A Οι όροι με κεφαλαία που χρησιμοποιούνται αλλά δεν ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση θα έχουν την έννοια που τους αποδίδεται στο Υπόμνημα Πρόσκλησης σε Συναίνεση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ

Σύμφωνα με το ισχύον Ελβετικό Διάταγμα 3 σχετικά με τα μέτρα για την καταπολέμηση του Κορωνοϊού (COVID-19) (το «Διάταγμα 3»), η συνέλευση των Ομολογιούχων θα πραγματοποιηθεί σε τηλεδιάσκεψη. Κάθε άτομο με αποδεικτικό νομιμοποιήσεως από τράπεζα σχετικά με την κατοχή των Ομολολιών, όπως περαιτέρω ορίζεται κατωτέρω, έχει το δικαίωμα να παρίσταται και να ψηφίζει επί των αποφάσεων που προτείνονται στη Sυνέλευση των Ομολογιούχων.

Τα τραπεζικά πιστοποιητικά πρέπει να φέρουν ημερομηνία το αργότερο έως τις 7 Δεκεμβρίου 2020 (ή όπως ορίζεται διαφορετικά από την τράπεζα θεματοφύλακα) και να επιβεβαιώνουν ότι τα αντίστοιχα Ομόλογα έχουν κατατεθεί σε έναν λογαριασμό χαρτοφυλακίου (Effektenkonto) στην εν λόγω τράπεζα και θα παραμείνουν κατατεθειμένα σε αυτήν την τράπεζα έως και την ημερομηνία της συνέλευσης των Ομολογιούχων και ότι η τράπεζα δεν έχει εκδώσει κανένα άλλο τέτοιο πιστοποιητικό για αυτές τις Ομολογίες («Πιστοποιητικό Δέσμευσης»).

H διαπραγμάτευση των Ομολογιών ενδέχεται να ανασταλεί από το Ελβετικό Χρηματιστήριο SIX λόγω της Συνέλευσης των Ομολογιούχων. Το εάν η διαπραγμάτευση θα τεθεί σε αναστολή ή όχι, είναι στην απόλυτη διακριτική ευχέρεια του Ελβετικού Χρηματιστήριου SIX.

Τα Πιστοποιητικά Δέσμευσης ή τα Έντυπα Διορισμού Αντιπροσώπου είτε θα παραδοθούν στη Lucid Issuer Services Limited, μέσω email στη διεύθυνση [email protected] το αργότερο έως τις 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11:00 π.μ. (ώρα Ζυρίχης) (ή όπως ορίζεται διαφορετικά από την τράπεζα θεματοφύλακα ) είτε θα προσκομιστούν στη συνέλευση των Ομολογιούχων. Κάθε συμμετέχων Ομολογιούχος ή ο εκπρόσωπός του πρέπει να επιδείξει ένα έγκυρο νομιμοποιητικό έγγραφο (διαβατήριο ή ταυτότητα) για λόγους ταυτοποίησης.

Το υλικό για τη ψηφοφορία θα διανεμηθεί στη Συνέλευση των Ομολογιούχων κατόπιν της ορθής ταυτοποίησης . Οι Ομολογιούχοι που δεν είναι πρόθυμοι ή αδυνατούν να συμμετάσχουν στη Συνέλευση των Ομολογιούχων δύνανται να εκπροσωπούνται από δεόντως εξουσιοδοτημένο τρίτο άτομο, το οποίο αποδεικνύεται από γραπτό πληρεξούσιο ή χρησιμοποιώντας το Έντυπο Διορισμού Αντιπροσώπου (όπως επισυνάπτεται στο Μνημόνιο Πρόσκλησης σε Συναίνεση).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v