Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ: ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ...

Η  ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΣΙΔΗΡΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ΣΙΔΜΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΕ.», σε εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 4706/2020 και των σχετικών εγκυκλίων της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,ανακοινώνει ότι, με την από 28/02/2022 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Ελέγχου,  η  κα Παναγιώτα Τσιώλου,   από 15/03/2022  ορίζεται ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας  σε αντικατάσταση του κ. Γεωργίου Κατσίφα που αποχωρεί και  καθήκοντα  Εσωτερικού Ελεγκτή της  εταιρίας αναλαμβάνει η κ. Σπύρου Χριστίνα από την ίδια ημερομηνία.

Η κ. Παναγιώτα  Τσιώλου, πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 15 του ν. 4706/2020, ήτοι είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν τυγχάνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει στενούς δεσμούς με οιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ως άνω θέσης. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής του Α ΤΕΙ Πειραιά, εργάζεται στην εταιρία από τον Νοέμβριο του 2007 στην Διεύθυνση Λογιστηρίου.

Τη θέση του  εσωτερικού ελεγκτή που υποστηρίζει την Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου αναλαμβάνει  η κ. Χριστίνα Σπύρου απόφοιτος  του Τμήματος Economic & Regional Development του Πάντειου Πανεπιστημίου, με εργασιακή ελεγκτική εμπειρία στην εταιρεία Grant Thornton, η οποία είναι στην εταιρία μας από τις αρχές Μαρτίου 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v