Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PERFORMANCE TECHNOLOGIES: Ο Σταύρος Σταυρινουδάκης επικεφαλής του Analytics Business Unit

Η Performance Technologies καλωσορίζει στο δυναμικό της τον Σταύρο Σταυρινουδάκη, στη θέση του επικεφαλής του Analytics Business Unit της εταιρίας.

 

Στο νέο του ρόλο ο Σταύρος θα συμβάλλει στην περαιτέρω αξιοποίηση του εξαιρετικού έμψυχου δυναμικού και των συνεργασιών με κορυφαίους παρόχους που διαθέτει η Performance, ώστε να επεκταθεί η επιτυχία της εταιρίας στα analytics και να εδραιωθεί ακόμα περισσότερο η ανταγωνιστική της θέση καλύπτοντας και το χώρο των Βusiness Αnalytics Solutions, πέρα από τα operational και process analytics.

 

Ο Ανδρέας Τσαγκάρης, CTO της Performance Technologies, καλωσορίζοντας το Σταύρο δήλωσε:

 

«Έχουμε την χαρά να μας τιμάει με την επιλογή του να δουλέψει μαζί μας ένα άνθρωπος με εξαιρετική πορεία, ειδικά σε αυτόν τον χώρο, ο Σταύρος Σταυρινουδάκης– μέχρι πρόσφατα director στην SAS. Ο ερχομός του σηματοδοτεί και την στρατηγικότητα με την οποία βλέπει η εταιρία τον χώρο και υλοποιείται με μοχλό το Analytics Business Unit, που θα λειτουργήσει υπό την διεύθυνση του.»

 

Ο Σταύρος ήταν μέχρι πρότινος Professional Services & Delivery Director στη SAS Institute για την νοτιοανατολική Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και για την Ελλάδα. Στη μακροχρόνια καριέρα του έχει εργαστεί σε εταιρίες και οργανισμούς όπως η ΕΡΓΟΣΕ, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, το CERN και η SAS Insititute.

 

 

Σχετικά με την Performance Technologies

Η Performance Technologies παρέχει ολοκληρωμένες Λύσεις και Υπηρεσίες Διαχείρισης, Υλοποίησης και Υποστήριξης έργων που προάγουν την επιχειρηματική συνέχεια, την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων καθώς και τη δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους που σχετίζεται µε τη χρήση της Πληροφορικής από επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους. Η πολύχρονη εμπειρία και η τεχνογνωσία της Performance ενδυναμώνουν τη θέση της στην ελληνική αγορά και την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη, που ανταποκρίνεται άμεσα και πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Οι λύσεις της Performance περιλαμβάνουν υποδοµή Data Center (servers, storage, networking, virtualization), Hybrid Cloud, Automation & DevOps, Security & Information Governance, Big Data & Analytics, IT Service Management (ITSM)/Enterprise Service Management (ESM), Service & Digital User Experience Monitoring, Mobility & Internet of Things.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v