Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Παρουσίαση αποτελεσμάτων στους αναλυτές

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 28 Μαΐου, μέσω τηλεδιάσκεψης, η παρουσίαση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της ΕΥΔΑΠ σε εκπροσώπους της χρηματιστηριακής αγοράς.

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χαράλαμπος Σαχίνης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Τόσιος, καθώς και ανώτερα στελέχη της Εταιρείας. Παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους καθώς και τα σημαντικά γεγονότα της χρήσης πριν και μετά το 2019.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, αναλύθηκαν οι στόχοι, ο στρατηγικός σχεδιασμός, τα έργα βελτιστοποίησης της Εταιρείας, η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, καθώς και η ανανέωση της σύμβασης της ΕΥΔΑΠ με το Ελληνικό Δημόσιο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, στα έργα στην Ανατολική Αττική, τα οποία θα αυξήσουν τις συνδέσεις αποχέτευσης καθώς και στην συνεχιζόμενη παραλαβή δημοτικών δικτύων ύδρευσης.

Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr) στην ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v