Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ: Ανακοίνωση μετά την απόφαση διαγραφής από το Χρηματιστήριο Αθηνών

Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΕ

H διοίκηση της εταιρείας ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΑΕ σχετικά με την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

1. Σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ σας γνωρίζουμε ότι ήδη έχει γίνει υπαγωγή στο νόμο 4611/19 με τις 120 δόσεις και οι δόσεις της ρύθμισης τηρούνται ανελλιπώς από το μήνα Οκτώβριο του 2019 μέχρι και σήμερα.

2. Σχετικά με το δάνειο της εταιρείας για την ανέγερση του συγκροτήματος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, που είναι και η μοναδική υποχρέωση προς τραπεζικά ιδρύματα, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για την εξόφληση του.

3. Η εταιρεία θα είναι σε θέση να καταρτίσει ολοκληρωμένο και βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο εντός του τρέχοντος έτους.

4. Όσον αφορά την απόφαση του Χ.Α. για διαγραφή των μετοχών, η Διοίκηση της εταιρείας προτίθεται να μετατρέψει τις μετοχές της σε έγχαρτες και θα τηρούνται στο βιβλίο μετόχων της εταιρείας.

5. Η επικοινωνία των μετόχων με την εταιρεία θα εξακολουθεί να γίνεται στην ιστοσελίδα www.ceramics-allatini.gr, ενώ αρμόδιος επικοινωνίας παραμένει ο κ. Γεώργιος Ζαγόρης email: [email protected], τηλ. 2310316361

Με εκτίμηση,

Αχιλλέυς Κ. Κώτσιας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΚΕΡΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑΤΙΝΗ Α.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v