Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Οικονομικό ημερολόγιο

Στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 περίπτωση β΄) και 4.1.3.15.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα (εφεξής «Κανονισμός»), η Εταιρεία «PROFILE AEBE ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» (εφεξής «Εταιρεία») ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2020:

-Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετήσιων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2019 (1.1.2019-31.12.2019), που συνετάγηαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020 (μετά το πέρας της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών)

-Ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος απόληψης της επιστροφής κεφαλαίου ορίζεται επίσης η Τρίτη, 7η Απριλίου 2020.

-Ημερομηνία προσδιορισμού των δικαιούχων (record date) της ως άνω εταιρικής πράξης ορίζεται η Τετάρτη, 8η Απριλίου 2020.

-Ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου μέσω της Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» ορίζεται η Πέμπτη 16η Απριλίου 2020.

-Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη, 7ηΜαϊου 2020

Σημειώνεται ότι η Εταιρεία προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση την διανομή μερίσματος για την χρήση 2019, το ύψος του οποίου καθώς και οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού των δικαιούχων & καταβολής του μερίσματος θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες κατά την πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τα ανωτέρω, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v