Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις των νέων περιορισμών κατά της Covid στην Κίνα, ενώ αναμένεται η δημοσιοποίηση των πρακτικών της συνεδρίασης της Fed καθώς και τα στοιχεία για τις πωλήσεις της Black Friday.

Αρνητικά πρόσημα στις ασιατικές αγορές

Οι αυξανόμενες ανησυχίες των επενδυτών αναφορικά με τις οικονομικές επιπτώσεις των νέων περιορισμών κατά της Covid στην Κίνα δημιουργούν αρνητικό κλίμα στα ασιατικά χρηματιστήρια.

Με ενδιαφέρον αναμένονται αργότερα αυτήν την εβδομάδα τα πρακτικά από την τελευταία συνεδρίαση της Fed, ενώ οι αγορές περιμένουν και τα στοιχεία για της πωλήσεις της Black Friday για να δουν πώς τα πάνε οι καταναλωτές και ποιες είναι οι προοπτικές για τις μετοχές του κλάδου του λιανεμπορίου.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 1,4% ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο σταθεροποιείται στις 27.900 μονάδες.

Χαμηλότερα κατά 0,75% ο Shanghai Composite στις 3.074 μονάδες, πτώση 1,24% για τον CSI στις 3.754 μονάδες, 1,11% για τον Kospi στις 2.418 μονάδες και 2,17% για τον Hang Seng στις 17.603 μονάδες, ενώ ο δείκτης ASX υποχωρεί κατά 0,27% στις 7.335 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v