Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Αύξηση των επιτοκίων κατά 25 μ.β. αποφάσισε η κεντρική τράπεζα της Αυστραλίας. Συνεχίζεται η περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων.

Ήπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Σταθεροποιητικές κινήσεις στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, μετά την απόφαση της κεντρικής τράπεζας της Αυστραλίας να αυξήσει τα επιτόκια κατά 25 μ.β., ενώ στην Ιαπωνία η κεντρική τράπεζα φέρεται πως σχεδιάζει να υποβάλλει στη βουλή την επόμενη εβδομάδα τις υποψηφιότητες για τη θέση του επόμενου διοικητή.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η περίοδος ανακοίνωσης εταιρικών αποτελεσμάτων, με τις Softbank και Nintendo να είναι μεταξύ των εταιρειών που ανακοινώνουν τα μεγέθη τους.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ενισχύονταν κατά 0,4% ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινείται οριακά στο «κόκκινο» στις 27.685 μονάδες.

Στις 3.240 μονάδες σταθεροποιείται ο δείκτης Shanghai Composite, στις 4.086 μονάδες ο CSI, ο δείκτης Hang Seng ενισχύεται κατά 0,42% στις 21.313 μονάδες, κατά 0,51% ο Kospi στις 2.450 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης ASX υποχωρεί κατά 0,42% στις 7.713 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v