Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιφυλακτικές κινήσεις στις ασιατικές αγορές

Οι επενδυτές αναμένουν την ανακοίνωση στοιχείων για τις προσωπικές καταναλωτικές δαπάνες στις ΗΠΑ, καθώς και τον PMI μεταποίησης στην Κίνα.

Επιφυλακτικές κινήσεις στις ασιατικές αγορές

Μικτά πρόσημα στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς οι επενδυτές αναμένουν την ανακοίνωση στοιχείων για τον δείκτη τιμών των προσωπικών καταναλωτικών δαπανών στις ΗΠΑ για ενδείξεις σχετικά με την πορεία των επιτοκίων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Ο δείκτης τιμών των προσωπικών καταναλωτικών δαπανών των ΗΠΑ - ο προτιμώμενος δείκτης πληθωρισμού της Fed - αναμένεται αργότερα εντός της ημέρας, ενώ η μέτρηση του δείκτη PMI μεταποίησης της Κίνας έχει προγραμματιστεί να δημοσιευθεί την Παρασκευή.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας κινούνταν οριακά υψηλότερα, ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο υποχωρούσε κατά 0,15% στις 39.160 μονάδες.

Κέρδη 0,98% για τον Shanghai Composite στις 2.987 μονάδες, υψηλότερα κατά 0,5% ο ASX στις 7.698 μονάδες, οριακές μεταβολές μεταξύ «πράσινου» και «κόκκινου» για τον Hang Seng στις 16.538 μονάδες, ενώ αντιθέτως ο δείκτης Kospi υποχωρεί κατά 0,4% στις 2.641 μονάδες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v