Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιητικά οι ευρωαγορές

Ηπιες μεταβολές, με τις τράπεζες να παραμένουν στο επίκεντρο. Σήμερα η πώληση μετοχών από την Monte dei Paschi di Siena. Νέα "βουτιά" 9% για τις μετοχές της τράπεζας. Ανοδικά τα futures της Wall Street.

Ήπιες κινήσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με τον τραπεζικό κλάδο να παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.  

Η Monte dei Paschi di Siena προχωρά σήμερα σε πώληση μετοχών, σε μια προσπάθεια να αποφύγει την εθνικοποίηση. Η μετοχή της τράπεζας κάνει νέα "βουτιά" 8,98%.

Ο δείκτης Stoxx 600 κινείται 0,18% χαμηλότερα στις 359 μονάδες, κατά 0,2% υποχωρεί ο δείκτης FTSE 100 του Λονδίνου στις 6.998 μονάδες, κατά 0,28% ο δείκτης CAC του Παρισιού στις 4.820 μονάδες, ενώ ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης σταθεροποιείται στις 11.404 μονάδες. Οριακά στο "πράσινο" ο ιταλικός FTMIB, στις 19.030 μονάδες.

Νωρίτερα, ανακοινώθηκαν τα στοιχεία του ινστιτούτου Ifo για το επιχειρηματικό κλίμα στη Γερμανία, με τον δείκτη επιχειρηματικού κλίματος να διαμορφώνεται τον Δεκέμβριο στο υψηλότερο επίπεδο από τον Φεβρουάριο του 2014.

Άνοιγμα της Wall Street σε υψηλότερο επίπεδο δείχνουν τα futures των S&P 500, Dow Jones και Nasdaq, που ενισχύονται έως 0,16%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v