Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαμηλές πτήσεις για τον δείκτη δολαρίου

Ο δείκτης δολαρίου –έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων- υποχωρεί 0,28% στα 96,74. Υψηλότερα από το χαμηλό τριών ημερών κυμαίνεται η στερλίνα, καθώς οι επενδυτές αναμένουν νέο γύρο εξελίξεων όσον αφορά το Brexit.

Χαμηλές πτήσεις για τον δείκτη δολαρίου

Ανοδικά κινείται το ευρώ την Πέμπτη, καθώς το δολάριο αποδυναμώνεται. Το ενιαίο νόμισμα ενισχύεται 0,45% με την ισοτιμία να διαμορφώνεται στο 1,1404 δολάριο.

Ο δείκτης δολαρίου –έναντι έξι σημαντικών νομισμάτων- υποχωρεί 0,28% στα 96,74, ενώ το αμερικανικό νόμισμα κινείται αρνητικά και σε σχέση με το γεν (-0,54%), στα 110,76 γεν ανά δολάριο.

Υψηλότερα από το χαμηλό τριών ημερών κυμαίνεται η στερλίνα, καθώς οι επενδυτές αναμένουν νέο γύρο εξελίξεων όσον αφορά το Brexit. Την ίδια ώρα, η ευρύτερη αδυναμία του δολαρίου δίνει υποστήριξη στο βρετανικό νόμισμα. Η βρετανική λίρα τελεί υπό διαπραγμάτευση στο $1,263.

Η τουρκική λίρα χάνει 0,22%, στις 5,2898 λίρες ανά δολάριο, ενώ το ρούβλι με πτώση 0,79% διαμορφώνεται στα 69,2731 ρούβλια ανά δολάριο.  Χθες έφτασε στο πιο χαμηλό σημείο από τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς η πτώση του πετρελαίου, που αποτελεί βασική εξαγωγή της Ρωσίας, επηρέασε το νόμισμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v