Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αφήνει τα κέρδη του το δολάριο

Το ευρώ σταθερό στο 1,132 δολάριο, η στερλίνα ενισχύεται 0,2% και αλλάζει χέρια στο $1,264, ενώ ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι ισχυρών νομισμάτων, διαπραγματεύεται στα 96,51.

Αφήνει τα κέρδη του το δολάριο

Αφήνει τα κέρδη του το δολάριο έναντι των περισσότερων νομισμάτων την Πέμπτη, καθώς το ράλι τον asset με μεγαλύτερο κίνδυνο, όπως οι παγκόσμιες μετοχές και τα εμπορεύματα, ασκεί πιέσεις στην ζήτηση για ασφαλή καταφύγια, όπως είναι το αμερικανικό νόμισμα.

Το κινέζικο γουάν «σκαρφαλώνει» στο πιο υψηλό σημείο των τελευταίων τεσσάρων μηνών έναντι του δολαρίου, επεκτείνοντας τα κέρδη του, καθώς οι επενδυτές ενισχύουν τις θέσεις τους στις κινεζικές μετοχές, λόγω της αυξημένης αισιοδοξίας για την δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Οι ανησυχίες για την εξάπλωση του κορονοϊού κρατούν κάποια νομίσματα σε μικρό εύρος κινήσεων, με τις απώλειες του δολαρίου να αυξάνονται σταδιακά, καθώς το κλίμα είναι πιο θετικό για πονταρίσματα σε assets με μεγαλύτερο κίνδυνο.

Το ευρώ σταθερό στο 1,132 δολάριο, η στερλίνα ενισχύεται 0,2% και αλλάζει χέρια στο $1,264, ενώ ο δείκτης δολαρίου, έναντι έξι ισχυρών νομισμάτων, διαπραγματεύεται στα 96,51. Το δολάριο σχεδόν αμετάβλητο έναντι του γεν, στα 107,33 γεν ανά δολάριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v