Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η αμερικανική παραγωγή και το εμπόριο ρίχνουν το αργό

To αμερικανικό αργό υποχωρεί 1,3% και διαμορφώνεται στα 51,63 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brent με πτώση κατά 1,2% τελεί υπό διαπραγμάτευση στα $60,65. Ενισχύεται ο χρυσός.

Η αμερικανική παραγωγή και το εμπόριο ρίχνουν το αργό

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου την Πέμπτη, με τις πιέσεις να έρχονται από την αυξημένη αμερικανική παραγωγή, την ώρα που το ενδιαφέρον παραμένει στις εμπορικές διαπραγματεύσεις Ηνωμένων Πολιτειών και Κίνας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν χωρίς να δοθούν λεπτομέρειες.

To αμερικανικό αργό υποχωρεί 1,3% και διαμορφώνεται στα 51,63 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brent με πτώση κατά 1,2% τελεί υπό διαπραγμάτευση στα $60,65.

Και οι δύο δείκτες σημείωσαν κέρδη 5% τη χθεσινή μέρα, υποβοηθούμενοι από το γενικό κλίμα αισιοδοξίας που έφερε η παράταση των συνομιλιών των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

«Οι τριήμερες συζητήσεις έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ηρεμία των αγορών. Υπήρξαν σαφή σημάδια προόδου και μετακίνησης των διαπραγματεύσεων σε υψηλότερο πολιτικό επίπεδο», σημειώνει ο Hussein Sayed, επικεφαλής υπεύθυνος στρατηγικής της FXTM.

Ανοδικά κινείται ο χρυσός (+0,13%), στα 1.293,70 δολάρια/ουγγιά.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v