Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικά πρόσημα στις αγορές πετρελαίου

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 0,8% και διαμορφώνεται στα 56,06 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brent με πτώση κατά 0,6% κυμαίνεται στα $65,43. Ο χρυσός ενισχύεται 0,3%, στα 1.288,5 δολάρια/ουγγιά.

Αρνητικά πρόσημα στις αγορές πετρελαίου

Υποχωρούν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη, καθώς οι προβλέψεις για αυξημένη παραγωγή από δύο μεγάλες αμερικανικές εταιρείες και η αύξηση των εβδομαδιαίων αποθεμάτων στις ΗΠΑ αντισταθμίζουν τις περικοπές παραγωγής του ΟΠΕΚ.

Το αμερικανικό αργό υποχωρεί 0,8% και διαμορφώνεται στα 56,06 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το brent με πτώση κατά 0,6% κυμαίνεται στα $65,43. Ο χρυσός ενισχύεται 0,3%, στα 1.288,5 δολάρια/ουγγιά.

«Οι τιμές του πετρελαίου συνεχίζουν να κινούνται μεταξύ περικοπών και προσπαθειών για αύξηση της αμερικανικής παραγωγής», σημειώνει ο Benjamin Lu, υπεύθυνος στρατηγικής εμπορευμάτων στη Phillip Futures.

Τα αμερικανικά αποθέματα ενισχύθηκαν κατά 7,3 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε την 1η Μαρτίου, φτάνοντας στα 451,5 εκατ. την ώρα που οι αναλυτές προέβλεπαν αύξηση ύψους 1,2 εκατ. βαρελιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v