Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από τα $60 το πετρέλαιο

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται κατά 0,8%, στα $56,27 ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ, με οριακή άνοδο, διαμορφώνεται στα 60,52 δολάρια ανά βαρέλι. Το φυσικό αέριο με κέρδη κατά 1%, φτάνει στα $2,25 ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός υποχωρεί 0,1%, στα 1.547 δολάρια/ουγγιά.

Πάνω από τα $60 το πετρέλαιο

Ανοδικά κινούνται οι αγορές πετρελαίου, την Πέμπτη, με ώθηση από την εμπορική αισιοδοξία.

Δεν αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε αντίποινα η Κίνα κατά των Ηνωμένων Πολιτειών, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η κινεζική πλευρά υποστηρίζει ότι είναι πιο σημαντικό να γίνουν συζητήσεις, παρά να επιβληθούν έξτρα φόροι.

«Η Κίνα έχει επαρκή μέσα για αντίποινα, αλλά πιστεύει ότι το ζήτημα που πρέπει τώρα να συζητηθεί είναι η απομάκρυνση των νέων δασμών για να εμποδιστεί η κορύφωση του εμπορικού πολέμου», τόνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εμπορίου, Gao Feng, σε δημοσιογράφους την Πέμπτη.

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται κατά 0,8%, στα $56,27 ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ, με οριακή άνοδο, διαμορφώνεται στα 60,52 δολάρια ανά βαρέλι.

Το φυσικό αέριο με κέρδη κατά 1%, φτάνει στα $2,25 ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός υποχωρεί 0,1%, στα 1.547 δολάρια/ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v