Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η εμπορική αισιοδοξία φέρνει κέρδη στις αγορές πετρελαίου

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 1,1%, στα 54,79 δολάρια ανά βαρέλι, το μπρεντ κερδίζει 0,7%, στα 59,78 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το φυσικό αέριο με άνοδο κατά 1,8%, φτάνει στα $2,19 ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός (+0,2%), στα 1.541,10 δολάρια/ουγγιά.

Η εμπορική αισιοδοξία φέρνει κέρδη στις αγορές πετρελαίου

Ανοδικά κινείται το αργό, κερδίζοντας το χαμένο έδαφος της περασμένης εβδομάδας, αφότου Κίνα και ΗΠΑ εμφανίζονται έτοιμες να επιστρέψουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Η κινεζική κυβέρνηση προχώρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα του στην Ουάσιγκτον την Κυριακή και ζήτησε να ξεκινήσουν ξανά οι εμπορικές συνομιλίες, όπως είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους και μεταδίδει το Bloomberg.

Ετοιμη να κάνει περισσότερα βήματα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της δήλωσε ότι είναι η Κίνα, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες κινηθούν προς την ενεργοποίηση των δασμών. Σύμφωνα με το Reuters, το υπουργείο Εξωτερικών ενημέρωσε τη Δευτέρα, ότι αντιτίθεται σθεναρά στους νέους αμερικανικούς δασμούς, προσθέτοντας ότι οι δύο χώρες πρέπει να λύσουν τα θέματά τους μέσω συνομιλιών.

Το αμερικανικό αργό ενισχύεται 1,1%, στα 54,79 δολάρια ανά βαρέλι, το μπρεντ κερδίζει 0,7%, στα 59,78 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το φυσικό αέριο με άνοδο κατά 1,8%, φτάνει στα $2,19 ανά εκατομμύριο BTU. Ο χρυσός, με θετικό επίσης πρόσημο (+0,2%), στα 1.541,10 δολάρια/ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v