Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού ρίχνει το αργό

Το αμερικανικό αργό με ήπιες μεταβολές διαμορφώνεται στα 38,53 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ, με πτώση 0,2%, φτάνει στα $40,99. Ο χρυσός, με άνοδο 0,2%, βρίσκεται στα 1.783,90 δολάρια/ουγγιά.

Το δεύτερο κύμα κορωνοϊού ρίχνει το αργό

Υποχωρούν οι τιμές του αργού τη Δευτέρα, καθώς οι περιπτώσεις του κορωνοϊού αυξάνονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες, οδηγώντας σε μερικά lockdown που θα μπορούσαν να χτυπήσουν τη ζήτηση για καύσιμα.

Τα κρούσματα παγκοσμίως ξεπέρασαν τα 10 εκατ. την Κυριακή, καθώς Ινδία και Βραζιλία κατέγραψαν περισσότερα από 10.000 ημερησίως. Οι νέες εξάρσεις σε χώρες όπως η Κίνα, η Νέα Ζηλανδία και η Αυστραλία κάνουν τις κυβερνήσεις να επιβάλλουν περιορισμούς ξανά.

Το δεύτερο κύμα είναι εδώ, σημειώνει ο οικονομολόγος της OCBC τράπεζας, στη Σιγκαπούρη, Howie Lee. Το γεγονός συγκρατεί το αισιόδοξο κλίμα που είδαμε τις τελευταίες έξι με οκτώ εβδομάδες.

Το αμερικανικό αργό με ήπιες μεταβολές, αν και το πρωί υποχωρούσε πάνω από 2%, διαμορφώνεται στα 38,53 δολάρια ανά βαρέλι, ενώ το μπρεντ, με πτώση 0,2% (επίσης τις πρωινές ώρες έχανε κοντά στο 2%), φτάνει στα $40,99. Ο χρυσός, με άνοδο 0,2%, βρίσκεται στα 1.783,90 δολάρια/ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v