Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιστρέφει κοντά σε ιστορικά υψηλά ο χρυσός

Με άνοδο 0,4% φτάνει στα 1.954,20 δολάρια/ουγγιά. Το West Texas Intermediate (WTI) ενισχύεται 1%, στα 41,47 δολάρια/βαρέλι, ενώ το μπρεντ, με κέρδη κατά 1,3%, φτάνει στα $43,79. Ανοδικά και ο χρυσός, κατά 0,4%, στα 1.952,20 δολάρια/ουγγιά.

Επιστρέφει κοντά σε ιστορικά υψηλά ο χρυσός

Σταθεροποιητικά κινούνται οι τιμές του χρυσού την Τετάρτη, καθώς οι ανησυχίες για την αύξηση των περιπτώσεων COVID-19 και οι προσδοκίες για πιθανό πληθωρισμό από τα μέτρα τόνωσης στηρίζουν το πολύτιμο μέταλλο, ενώ οι επενδυτές αναμένουν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ αργότερα μέσα στη μέρα.

Με άνοδο 0,4% φτάνει  στα 1.954,20 δολάρια/ουγγιά.

Ενισχύονται και οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη, αφότου τα στοιχεία έδειξαν ότι τα αμερικανικά αποθέματα αργού υποχώρησαν περισσότερο από τις προβλέψεις, δίνοντας στην αγορά ώθηση, εν μέσω ανόδου των κρουσμάτων κορωνοϊού στις ΗΠΑ και άλλες περιοχές.

Τα αποθέματα στις Ηνωμένες Πολιτείες κινήθηκαν καθοδικά κατά 6,8 εκατ. βαρέλια την περασμένη εβδομάδα, φτάνοντας στα 531 εκατ., σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου.

Στις συναλλαγές της Τετάρτης, το West Texas Intermediate (WTI) ενισχύεται 1%, στα 41,47 δολάρια/βαρέλι, ενώ το μπρεντ, με κέρδη κατά 1,3%, φτάνει στα $43,79. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v