Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανόδου συνέχεια στο πετρέλαιο

Οι δυο τύποι πετρελαίου άγγιξαν χθες το υψηλότερο επίπεδό τους από τον Οκτώβριο του 2018, αλλά μετρίασαν αργότερα την άνοδό τους καθώς οι trades ενέργειας κατοχύρωσαν τα κέρδη τους μετά τα στοιχεία για τα αμερικανικά αποθέματα.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η ανοδική κίνηση του πετρελαίου, μετά τα στοιχεία για μειωμένα αμερικανικά αποθέματα αλλά και τα στοιχεία για την οικονομική δραστηριότητα στη Γερμανία, που αυξάνουν την αισιοδοξία για ανάκαμψη της ζήτησης για καύσιμα.

Τις τιμές στηρίζουν και οι αμφιβολίες για το μέλλον της πυρηνικής συμφωνίας με το Ιράν, που θα μπορούσε να βάλει τέλος στις αμερικανικές κυρώσεις στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου.

Η τιμή του Brent κινείται 0,57% υψηλότερα στα 75,62 δολάρια το βαρέλι και του αργού ενισχύεται κατά 0,49% στα 73,44 δολάρια το βαρέλι.

Σημειώνεται πως και οι δυο τύποι πετρελαίου άγγιξαν χθες το υψηλότερο επίπεδό τους από τον Οκτώβριο του 2018, αλλά μετρίασαν αργότερα την άνοδό τους καθώς οι trades ενέργειας κατοχύρωσαν τα κέρδη τους μετά τα στοιχεία για τα αμερικανικά αποθέματα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v