Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρίχνει τις τιμές αργού στην Ασία η Σ. Αραβία, στο κόκκινο οι αγορές

Η Saudi Aramco ενημέρωσε ότι θα μειώσει τις επίσημες τιμές πώλησης του Οκτωβρίου για όλες τις ποιότητες αργού που πωλούνται στην Ασία, τη μεγαλύτερη αγορά της, κατά τουλάχιστον 1 δολάριο το βαρέλι.

Ρίχνει τις τιμές αργού στην Ασία η Σ. Αραβία, στο κόκκινο οι αγορές

Κατηφορίζουν οι τιμές του πετρελαίου τη Δευτέρα, με το αμερικανικό αργό να χάνει 1,2% και να φτάνει στα 68,48 δολάρια ανά βαρέλι και το μπρεντ με ίδια πτώση να βρίσκεται στα $71,77.

To αργό επεκτείνει τις απώλειες του αφότου η κορυφαία εξαγωγική χώρα, η Σαουδική Αραβία, μείωσε τις τιμές για την Ασία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, κάτι που δείχνει ότι οι αγορές είναι καλά τροφοδοτημένες, προκαλώντας ανησυχία για την προοπτική ζήτησης.

Ο κρατικός πετρελαϊκός κολοσσός Saudi Aramco ενημέρωσε τους πελάτες την Κυριακή ότι θα μειώσει τις επίσημες τιμές πώλησης του Οκτωβρίου για όλες τις ποιότητες αργού που πωλούνται στην Ασία, τη μεγαλύτερη αγορά της, κατά τουλάχιστον 1 δολάριο το βαρέλι. Οι μειώσεις τιμών ήταν μεγαλύτερες από τις αναμενόμενες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters σε ασιατικά διυλιστήρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v