Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδο καταγράφει το αργό, στο κάδρο το Ιράν

«Η αγορά ζυγίζει τις επιπτώσεις από τις καθυστερήσεις στην παραγωγή στον Κόλπο του Μεξικού», αναφέρει ανάλυση της ANZ. Στο κάδρο εισέρχεται και η νέα κατάσταση σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Ανοδο καταγράφει το αργό, στο κάδρο το Ιράν

Ενισχύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου την Τετάρτη, με την υποστήριξη της χαμηλής επανεκκίνησης στην παραγωγή στον Κόλπο του Μεξικού, αν και πνέουν αντίθετοι άνεμοι σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού, που πιέζουν τις αγορές προκαλώντας ενίσχυση του δολαρίου.

Οι τιμές του Brent είναι ενισχυμένες κατά 0,4% στα 71,96 δολάρια το βαρέλι. «Η αγορά ζυγίζει τις επιπτώσεις από τις καθυστερήσεις στον Κόλπο του Μεξικού», αναφέρει ανάλυση της ANZ

Στο κάδρο εισέρχεται και η νέα κατάσταση σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για το Ιράν Ρόμπερτ Μάλεϊ θα επισκεφτεί τη Μόσχα και το Παρίσι αυτή την εβδομάδα για συνομιλίες με Ρώσους και Ευρωπαίους αξιωματούχους σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, όπως ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι συνομιλίες θα καλύψουν «το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και την ανάγκη για την ταχεία επίτευξη και υλοποίηση ενός πλαισίου κατανόησης για μία αμοιβαία επιστροφή και συμμόρφωση με τα προβλεπόμενα στο κοινό πλαίσιο δράσης (The Joint Comprehensive Plan of Action -JCPOA)», ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ σχετικά με τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν του 2015.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v